Amerikaanse Visumaanvraag

Voor degenen die vanuit Nederland naar de VS reizen.

Begin met uw officiële reisvergunning voor uw bezoek naar America

Belangrijke informatie over reisdocumenten – Lees a.u.b. de volgende informatie

Als u op zoek bent naar een kort bezoek (E-Visa, ESTA, Visa Waiver) van Nederland naar de Verenigde Staten, dan kunt u zich op deze site aanmelden door op “Nu Toepassen” te klikken. Als u op zoek bent naar een visum voor verblijf van langere duur, selecteer dan de juiste optie op het aanvraagformulier of bel ons voor informatie.
Het Elektronisch Systeem voor Reisautorisatie kan door de luchtvaartmaatschappij waarmee u reist als volgt worden aangeduid:

  • E-Visa
  • ESTA
  • Visa Waiver

Als dit in uw reisdocumentatie staat, klik dan op ‘Nu Toepassen’.

Officiële Visumaanvragen voor VS

Het visumontheffingsprogramma, ook bekend als “ESTA” (Electronic System for Travel Authorization) is een online document waarmee een persoon kan reizen zonder de noodzaak van een “volledig visum”.
De aanvraag wordt online ingevuld en, indien goedgekeurd, wordt de reistoestemming elektronisch gekoppeld aan uw paspoort. Burgers van Nederland kunnen een “ESTA” aanvragen. U kunt hier de volledige lijst met van de visumplicht vrijgestelde landen bekijken. U kunt de VS tot 90 dagen per keer bezoeken voor maximaal 2 jaar of tot uw paspoort verloopt, afhankelijk van wat het eerst komt. De volledige lijst met veelgestelde vragen kunt u hier bekijken.

Als u meerdere malen solliciteert, moet elk lid een individuele aanvraag indienen. Zodra u een aanvraag heeft ingediend, zult u onze 8-punts beoordeling doornemen om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn met uw toestemming. Soms kan het tot 72 uur duren voordat een verzoek om een vaststelling wordt ontvangen, maar u wordt op de hoogte gehouden vanaf het moment dat uw verzoek wordt ingediend.

U ontvangt alle updates via de e-mail die u op uw aanvraag invult en onze telefoonlijnen zijn geopend van 9u tot 17u (GMT+0) als u vragen heeft.

Officiële Visumaanvragen voor VS

Aanvragen op Visa-Applications.org

Wij garanderen u een professionele en plezierige ervaring bij het aanvragen van het visum via ons. Met een 3-stappen proces, kunt u zonder stress uw visum aanvragen en uw reisvergunning krijgen, klaar voor uw bezoek aan de Verenigde Staten. Naast ons gestroomlijnde proces kunt u ook de volgende voordelen verwachten:

✅ Eenvoudig in te vullen formulier
✅ Klantenservice / Deskundige en betrouwbare ondersteuning
✅ Beoordeling van de aanvraag door de SRA-procureur-generaal.
✅ Gratis fout correctie
✅ Beveiligingsformulier
✅ Rechtstreekse indiening van het “ESTA”-goedkeuringsdocument per e-mail
✅ Ophalen van documenten bij verlies van “ESTA”

95% van de aanvragen wordt binnen 24 uur goedgekeurd

95% van de aanvragen wordt binnen 24 uur goedgekeurd

Betrouwbare 24/7/365 klantenondersteuning

Betrouwbare 24/7/365 klantenondersteuning

Gemakkelijk, eenvoudig en veilig online aanvraagformulier

Gemakkelijk, eenvoudig en veilig online aanvraagformulier

Gedetailleerd overzicht van uw aanvraag door deskundigen voorafgaand aan de indiening ervan

Gedetailleerd overzicht van uw aanvraag door deskundigen voorafgaand aan de indiening ervan

Eenvoudig 3-staps proces

FAQs

Ja.

Nederlandse burgers kunnen een “ESTA” aanvragen zolang ze in het bezit zijn van een geldig Spaans paspoort.

U heeft een “ESTA” nodig voor elk verblijf / vakantie naar de Verenigde Staten. Elk lid van uw familie heeft een “ESTA” nodig, ongeacht zijn of haar leeftijd. Dit is 90 dagen geldig, u kunt gedurende deze tijd naar meerdere staten reizen. Voor een langere reis is een volledig visum nodig, zoals het B2-visum voor bezoekers.

In sommige gevallen kan een “ESTA” worden verkregen voor een zakelijk bezoek, zolang er geen kosten aan verbonden zijn. Het is goed dat het bedrijf alle kosten,
inclusief accommodatie, vluchten, enz. voor zijn rekening neemt. Als u betaald wordt voor de tijd die u in de VS doorbrengt, moet u een B1 Business Visitor Visa of een van de vele beschikbare werkvergunningen aanvragen.

Nee. Visa staan alleen reizen naar de VS toe, binnenkomst wordt bepaald door douanebeambten aan de grens.

Als u naar de Verenigde Staten reist en uw “ESTA” wordt geweigerd, moet u bij het reizen naar de Verenigde Staten een B2 visum aanvragen. Elke reiziger moet een afspraak maken bij de lokale ambassade die we aankunnen.

Klik hier voor meer informatie over veelgestelde vragen.

All visa applicants are responsible for the accuracy of their visa application forms and must carefully consider the requirements set out in the visa application forms and complete all application forms fully and truthfully and provide correct and accurate information and documentation in support of their visa. Visa-Applications.org is a private visa support company and works under the governance of a SRA registered solicitor and is not affiliated with any government body. Any redistribution or reproduction of part or all of the contents in any form is prohibited.
Informative Media UK Ltd - 10435668.